Maanantai 7.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Rannan kermaista lohikeittoa (L,G)
Chili-yrttibroilerit (L,G) & Parmesaani-lohkoperunat (L,G)
Tex mex pyttipannu (L,G) & Valkosipulimajoneesia (VE,G)
Harissafalafellit tomaattikastikkeessa (VE,G)
Marjakiisseli (VE,G) & Vaniljavaahto (L,G)
Tiistai 8.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Kookos-bataattisosekeitto (VE,G) & Suolapähkinöitä (VE,G)
Pippurinen possupata (L,G) & Yrttiriisiä (VE,G)
Mausteinen jauhelihakaalilaatikko (L,G)
Tofutäytteiset paprikat (L,G)
Vadelmarahka (L,G)
Keskiviikko 9.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Maa-artisokkakeitto (L,G)
Päivän kala (M,G) & Balsamico-sipulihöystö (M,G) & Perunamuusia (L,G)
Broileripyörykät currykastikkeessa (L,G)
Pinaattiletut (L) & Puolukkahilloa (VE,G)
Suklaakakkumousse (L,G)
Torstai 10.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Hernekeitto (M,G) ( Vegaaninen keittiöstä )
Lihapullat (L,G), Pippurikastiketta (L,G)
Hoisin-nyhtöpossua (L) & Valkosipulikermaperunat (L,G)
Härkis-ratatouille (VE,G)
Pannukakkua (L) , Hilloa & Kermavaahtoa (L,G)
Perjantai 11.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Paahdettu tomaattikeitto (L,G) & Ranskankermaa (L,G)
Rannan jauhelihalasagne (L)
Sitruunainen lohikiusaus (L,G)
Kasviswrapit (L) & Tsatsikia (L,G)
Päivän herkku talon omasta leipomosta
Lihojen alkuperämaat: Nauta: Suomi, Broileri: Suomi, Possu: Suomi, EU Lohi: Norja
Läntinen Rantakatu 55
20100 Turku
Sähköposti: palaute@rantakerttu.fi
Y-tunnus: 0140379-2
ma 11-15 (keittiö 14)
ti 11-21 (keittiö 20)
ke 11-21 (keittiö 20)
to 11-21 (keittiö 20)
pe 11-22 (keittiö 21)
la 12-22 (keittiö 21)
su 12-19 (keittiö 18)
Hampurilaisbuffet lauantaisin klo 12-16.
POIKKEUKSET:
Pitkäperjantai 18.4. 14-22 (keittiö 21)
2. pääsiäispäivä 21.4. suljettu
Satamakapakka Hunsvotti on avoinna
pe 17:30-23
la 18-23 (19.4.2025 asti)
Tarkistathan poikkeukset Hunsvotin kotisivulta.
UUTTA HUNSVOTISSA! Murhamysteerivisa lauantaisin 19.4. asti!