Country Club -festarit tanssittivat ja väistelivät sadepilviä (jo neljättä vuotta!)   

 

RantaKertulla on ollut ilo ja kunnia isännöidä Country Club -festareita jo neljä vuotta. Kotimaisesta kovan luokan juurimusiikista saatiin nauttia tänäkin kesänä. Mukana oli vanhoja konkareita, virtuooseja, uusia yllättäjiä ja nousevia tähtiä. Pitkä liuta intohimoisia juurimusiikin taitureita tekemässä taikojaan.

Sanotaan tämä heti tähän alkuun: Lämpimimmät kiitokset ihan kaikille esiintyjille ja tapahtuman järjestäjille sekä yhteistyökumppaneille koko RantaKertun henkilökunnan puolesta! Ja tietysti teille rakkaat festarivieraat, musadiggarit ja kantikset!

Mitään suurta draamaa ei festareilla koettu (paikoin villin ja dramaattisen musiikin lisäksi siis). Onneksi. Kaikki sujui mukavasti – sillä sipuli. BBQ-herkut maistuivat. Musiikki ylitti odotukset. Viihdyttiin ja tanssittiin.

Suurin ja ainoa ahdistuksen aiheuttaja oli myrskyrintama, joka väijyi horisontissa hivuttautuen aina vain lähemmäs ja lähemmäs.

Sadetta ja ukkospuuskia pelättiin ja väisteltiin koko viikonloppu. Kun festareiden viimeisen (siis viimeisen!) biisin viimeinen kertosäe kajahti, alkoivat ensimmäiset pisarat napsahdella terassin markiiseihin. Pian satoi kaatamalla. Kun soittimet sitten hiljenivät, oli juhlakansa jo sovitellut itsensä katosten alle. Siellä, kuin pulut orrella, nautiskeltiin tunnelmallisesta loppukesän sateenropinasta. Mikä helpotus! Nyt sade sai tulla.

 

Ensi kesänä taas uudestaan!

 

 

Tapahtuma oli jälleen yleisölle ilmainen, kiitos seuraavien yhteistyökumppanien:

HK
Hartwall
Musiikin edistämissäätiö
Bright Group
Hostel Borea

 

Esiintyjät (esiintymisjärjestyksessä):

 

Severi Peura & Selvänäkijät
West Coast Blues
Slomen Trickery & Grasshammer Deluxe = Slohammer Gramary
Pepe Ahlqvist
Topi Saha
Doggone Conifers
Whale and the Village
Harri Marstio
Faarao Pirttikangas & Kuhmalahden Nuubialaiset
Kalle Konnuslahti & Tremolo
Mikko Joensuu
Iron Country Sisters
Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen + Olli Haavisto
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.