Juurimusiikkia ja festaritunnelmaa RantaKertun terassilla

 

country club rk

Country Club -festarit RantaKertun terassilla 5.‒6. elokuuta

Sisäänpääsy ilmainen!

Juuri kun RantaKertun omalla futisstadionilla järjestetyistä Aura-goal-kisailuista on selviydytty, ollaan samaiselle tontille järjestämässä jo festareita. Elokuun 5. ja 6. päivä järjestettävillä Country Club -festareilla yleisöä samalla hellitään ja ravistellaan juurimusiikin sielukkaalla, konstailemattomalla ja kompromissit kaukaa kiertävällä tunnelmalla.

Juurimusiikki on nimensä mukaisesti musiikkia rockin juurilta. Musiikkia jonka vaikutteet erehtymättömästi kuuluvat valtavirtaa edustavan musiikin historiassa. Country Club -festareilla tarjolla on esiintyjiä folkin, countryn, bluesin ja southernin syvistä sammioista. Koukuttavista melodioista ja juurevista rytmeistä vastaavat niin paikalliset muusikot kuin suurellekin yleisölle tutut kotimaiset artistit. Festivaalien kirkkaimpina tähtinä hehkuvat Jarkko Martikainen, Mirel Wagner ja Dave Lindholm.

Juurimusiikin soihtua ylpeänä kannatteleva RantaKerttu isännöi Country Club -festivaaleja jo kolmatta kertaa. Tulevista festareista innostunut ravintolapäällikkö Tero muistuttaa, ettei tälle musiikille omistautuneita tapahtumia juuri meillä päin ole. Avokätisten yhteistyökumppanien ansiosta tapahtumaan on kaiken lisäksi vapaa pääsy. Lämmin kiitos tapahtuman organisoinnista kuuluu tietysti myös Country Clubin primus motorille Jani Rämölle.

Saapukaa siis paikalle sankoin joukoin nauttimaan aidosta roots music -hengestä! Huikeasta festaritarjoilusta vastaa tietysti isäntäväki eli RantaKertun keittiö ja baari! Tervetuloa ‒ luvassa on harvinainen kattaus musikaalisia elämyksiä!

 

Tutustu festarien ohjelmaan ja esiintyjäkaartiin alta.

 

PERJANTAI 5.8.
17:30 Nightbird
18:30 Slomen Trickery
19:30 Jari Rättyä & Käärmekeitto
20:30 Johnny B.D. & The Gasoline Guys
21:30 Jarkko Martikainen

LAUANTAI 6.8.
14:00 Marty the Random Guy
14:45 Herpertti
15:45 Slack Bird
17:00 Whale and the Village
18:00 Marko Haavisto & Antti Vuorenmaa
19:00 Grasshammer Deluxe
20:15 Mirel Wagner
21:30 Dave Lindholm

Lisätiedot ja yhteydenotot: Jani Rämö / 045-6701366 / jani.ramo@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.