Kokkailua, joulumieltä ja hyviä tekoja

 

Jouluinen kukkuluuruu!

Tähän aikaan vuodesta alkaa joulutunnelma jo tiivistyä myös RantaKertun tuvassa. Ahkeran kokkailun lisäksi täällä hämmennellään glögipataa, viritellään valkeaa takkaan ja lämmitellään saunaa. Monenmoista!

RantaKertun pienessä maailmassa on tapahtunut tänä vuonna huimasti juttuja. Järjestettiin futisturnaus ja festarit. Uudet, upeat saunatilatkin avataan tuota pikaa. On pidetty huippuhienoja pikkujouluja, remontoitu terassia — ja niin hei! Avattiinhan tämä blogikin! Ei pöllömpää!

Näin mainiosti sujunutta vuotta on meidän mielestämme syytä juhlia. Mutta miten? Monia ideoita heitettiin ilmaan, mutta lopulta päätettiin yksissä tuumin, että nyt on oikea hetki laittaa hyvä kiertämään. Päätimme tehdä siis juuri niin!

Meille rantakerttulaisille luontaisin tapa jakaa riemumieltä on tietysti ruoanlaitto. Siispä järjestämme yhteistyössä Turun Weikot ry:n kanssa hyväntekeväisyysillallisen. Ohjelmassa on suussasulavia herkkuja ja ensiluokkaista viihdettä. Illallisen tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusten tukemiseen.

Illallislippuun sisältyy myös varattu paikka Mannerheimin Lastensuojeluliiton Viattomien lasten päivän konserttiin. Konsertti järjestetään Turun Mikaelinkirkossa 28. joulukuuta. Konserttia tähdittävät muun muassa Samuli Edelman, Olli Lindholm ja Laura Närhi. Yliveto ilta siis luvassa! (Lisätietoa hyväntekeväisyysillallisesta konsertteineen alla.) Illallislipun hinta on 74 euroa, ja lippuja voi lunastaa sekä Turun Weikoilta että RantaKertusta.

Eikä jakamisen ilo tähän lopu! Lisäksi lahjoitamme yhdelle onnekkaalle avec-lipun hyväntekeväisyysillalliselle sekä Viattomien lasten päivän konserttiin. Mene siis Facebook-sivuillemme ja ilmianna ystäväsi, joka mielestäsi on ansainnut hyvillä teoillaan hieman hemmottelua. Tägää ystäväsi ja vinkkaa meille hänen tekemänsä hyvä työ.

Odotetaan joulua yhdessä — nähdään RantaKertussa!

15310251_10211064854595667_1376451236_n

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.