Neljä juttua, jotka sinun on aivan pakko saada tietää RantaKertun syksystä

RantaKertun kesä hujahti sellaista vauhtia, että ihan äänivalli paukkui. Oli lastenleiriä, futis- ja koristurnausta, kesäteatteria, juurimusiikkifestaria ja jos jonkinmoista keikkaa. Sen lisäksi tietysti terassin täydeltä iloista kesäkansaa ja varmaan miljoona pyöräytettyä pizzaa ja burgeria. Fiuummmm!!!

Luulisi, että tuollaisen rutistuksen jälkeen meillä olisi koko jengi aivan uuvuksissa, mutta ehei! Tykkäämme työstämme ja jatkamme jo täyttä päätä kohti pikkujoulukautta.

Vakavimmat sivuvaikutukset liittyvät esimerkiksi linkki kuten ACV: t ja jopa näkövamma. Muita potilaiden paljastamia haittavaikutuksia ovat korvien soiminen, sydänongelmat, himo, priapismi, selkäkipu, kuume ja punoitus kasvoissa, rinnassa ja muissa.

Mutta sitä ennen neljä juttua, jotka sinun on saatava tietää RantaKertun syyskaudesta:

  1. Ruokalistamme uudistuu pe 18. lokakuuta! Ilouutisia RantaKertun wingsien faneille: wingsit ovat palanneet! Pastalle persoja herkkusuita hemmotellaan niin ikään: listalla on nyt muun muassa aivan mieletöntä rapupastaa. Maista! Kaikkea on muutenkin vähän paranneltu ja viilattu. Kyllä kelpaa!
  1. Suosittu salaattipöytämme ja mainio lounasbuffamme pyörii tuttuun tapaan myös syksyllä ja talvella. Ma-pe klo 11–14. Tule!
  1. Suorastaan legendaarinen hampparibuffet on tarjolla viikonloppuisin la klo 12–19 ja su klo 12–17. Kokoa haaveittesi hampurilainen. Nauti! Toista.

Psst! Vielä sisäpiirin salaisuutena vinkattakoon, että hampparibuffet on tarjolla myös perjantaisin lounaalla. Vink vink!

  1. RantaKertun tilaussauna “Sammio” käy kuumana ympäri vuoden. Tilauskalenterimme on jo melko täyteläinen, mutta kyllä sopu sijaa antaa. Klikkaa seurueesi taatusti pehmeisiin löylyihin osoitteessa rantakerttu.fi

Riemukasta syksyä ja talven odotusta joka iikalle! Sekä suurkiitos menneestä kesästä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.