P.S. RANTAKERTTU SYDÄN KESÄ

 

 

 

Muutama viikko sitten terassillamme kirmattiin pallon perässä. Kyseessä olivat melkeinpä jo perinteikkäät RantaKertun Aura-goal-futiskisailut. Yleisöä ja pelaajia oli paikalla melkoisesti, ja aidon Aura-goal-hengen mukaisesti sääkin oli aivan loistava. Mikäs sen parempi tapa korkata kesäkausi? Booom!

Runsaat parikymmentä joukkuetta kisasi rankkarikisoissa, ja kirkkaimman mitalin nappasi #RannanSussu, jonka timanttisina vahvistuksina pelasivat ammattilaisjalkapalloilijat Mika Ojala ja Severi Paajanen. Taso oli siis kohdillaan. Hopealle sijoittui Kulman Pallo ja kolmanneksi Macron Junior.

Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin NHL-tähti Artturi Lehkonen (!!!), ja turnauksen “huonoimman” pelaajan pystin kaappasi Kakkupoikien kitaristi Kalle Kauppila.

NHL-tähti Artturi Lehkonen ja Kakkupoikien kitaristi Kalle Kauppila 🙂

Kisailujen aikana yleisöä viihdyttivät Turku Rock Academyn bändit ja jatkobileissä jengiä tanssittivat maan mainiot Kakkupojat. Täyden kattauksen futiskarkelot siis! Tähän kun vielä lisätään se, että RantaKerttu oli mukana tukemassa Turussa järjestettyä Real Madrid Foundation -jalkapalloleiriä, niin voidaan puhua jo aika kuumasta futishuumasta. Tulimme siinä sivussa ruokkineeksi kahtena päivänä 130 junnujalkapalloilijaa sekä sponssanneeksi 5 lasta mukaan jalkkisleirille. Not bad (vaikka itse sanotaankin).

Emme kuitenkaan ole lukuisista huhuista huolimatta muuttumassa jalkapalloseuraksi, vaan pysymme jatkossakin jokirannan leppoisimpana kortteliravintolana.

Kesä on tunnetusti RantaKertun parasta aikaa, ja korea vuodenaikahan on vasta aluillaan. Luvassa on vaikka mitä! Kesän kohokohtiin kuuluu tietysti upea ja uljas The Tall Ships Races (20. – 23.7.), jolloin terassimme muuttuu vietävän herkulliseksi ja viihtyisäksi paikaksi bongata hulppeita purjepaatteja. (Tätä et halua missata!)

Entä mitä olisi RantaKertun kesä ilman Country Club -festareita? Tänä vuonna tätä mahtavuutta juhlitaan 4. – 5. elokuuta. Mukana juurimusiikin sielukkaita ja rouheita lipunkantajia. Sisäänpääsy on tuttuun tapaan ilmainen. Mainio keino virittäytyä festaritunnelmiin on vilkaista viime vuoden festarimeiningit blogistamme. Seuraa festarien tuoreimpia uutisia ja bändikiinnityksiä Country Club Festivalin omilta Facebook-sivuilta.

Näitä odotellessa siis… kyllähän te tiedätte: terassilla tavataan, mussukat!

Psssst! Nyt kun olet siinä, seuraathan meitä Facebookissa. Jaa samalla tämä julkaisu Facebookissa, niin olet mukana kahden hengen Tall Ships -festarilipun arvonnassa. Lippupaketteja arvotaan 2 kappaletta ja lipun voi käyttää valitsemanaan festaripäivänä. Juhuu!

Arpaonnea ja auringonpaistetta!

Futisleiriläiset

Team #Rannansussu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.