RantaKerttu joogaa? (Not.)

RantaKertun tiimi sanoo “Moiii!”

Kukkuluuruu!

Kiireisen joulusesongin jälkeen RantaKertun väki oli pienen taukonsa ansainnut.

Ravintolapäällikkö Tero ehdotti virkistyspäivän aktiviteetiksi joogaa. Kenties työporukalle tekisi hyvää saada tehdä hengitysharjoituksia, venytellä ja rentoutua – jotain hengellistä vilkkaan sesongin jälkeen.

Muu henkilökunta puntaroi aikansa Teron joogasuunnitelmia ja esitti sitten vastaehdotuksensa. Hiljainen rentoutuminen saisi jäädä, virkistyspäivää vietettäisiin Megazonessa.

Lasertaistelun tuoksinnassa työkiireet toki unohtuivatkin. Laukauksia vaihdettiin puolin ja toisin. Puutteita joukkueiden strategioissa paikattiin leiskuvalla voitontahdolla, kuten pelin henkeen kuuluu. Voittajaksi selviytyi punainen (?) joukkue, vaikka kaikesta päätellen pisteiden haaliminen ei ollut yhtä tärkeää kuin kaverien kyykyttäminen.

Puolen tunnin mellastamisen jälkeen hikiset taistelutoverit olivat valmiita saunaan. Nälkäkin oli. Paras ja luontevin ratkaisu oli RantaKertun tuliterä sauna, tuttavallisemmin “Sammio”. Ja täytyihän saunatilat ajaa sisään asiaan kuuluvin menoin.  Saunassa istuminen ja maailmanparantaminenhan on oikeastaan kotimaista joogaa, joten yksissä tuumin pääteltiin, että näin myös spirituaalista rentoutumista kaivannut Tero saisi tahtonsa läpi – tavallaan.

Samalla päästiin joukolla testaamaan oman keittiön “Hunsvotin party platteria”, joka sisältää kaikkea, mitä herkutteluun taipuvainen saunaseurue saattaa kaivata: tuhtia ja kevyttä, pikkusuolaista (ja vähän isompaakin). Jokaiselle jotakin. Voimmekin ylpeinä todeta, että herkkupöytä on perinpohjaisen testauksen jälkeen viilattu täydellisyyteensä.

Kunnon löylyjen lisäksi illan ohjelmaan kuului korttitemppuja, kiitos Tero-taikurin. Lisäksi kilpailuhenkinen jengi viihtyi hienosti bingon ja musavisan parissa. Kaiken kaikkiaan varsin rantakerttumainen ilta!

Nyt jokseenkin virkistäytynyt ja uuden vuoden haasteisiin virittäytynyt RantaKerttu voi varauksetta suositella Sammio-saunaa. Tervetuloa pehmeisiin löylyihin! ☺

T. rantakerttulaiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.