RantaKerttu leluostoksilla

Heippa!

Tulppaanit ja narsissit alkavat pikkuhiljaa puskea mullan läpi. Aurajokikin otti ja suli. Me otimme vinkistä vaarin ja ryhdyimme puuhaamaan pientä kevätsiivousta. Ravintolapäällikkö Tero otti kontolleen leikkinurkan siivoamisen. Veikkaamme, että tähän oli syynä mahdollisuus päästä ostoksille lelukauppaan. Tero on viime aikoina ollut tosi leikkisällä tuulella muutenkin.

Osuimme oikeaan. Viiden minuutin siivoamisen jälkeen junaradan takaa kuului erityisen innokas mutta samalla päättäväinen huudahdus: “Täältä puuttuu leluja!”

Puolen tunnin kuluttua RantaKertun pakettiauto oli parkissa Linnankadulla Casagranden edessä. Missä muuallakaan? Olisihan lelut netistäkin saanut tilattua, mutta Tero halusi päästä kunnon lelukauppaan.

Jo ovelta Tero tervehti kauppias Sabrina Casagrandea niin reippaasti, että alkoi käydä selväksi, että kanta-asiakkaitahan tässä ollaan. Eikä ihme, onhan RantaKertun Brion junarata tykötarpeineen jokirannan komeimpia. Tero taitaa olla varsinainen keräilijä.

Tällä kertaa ostoskärryihin kertyi kaikkea avaruussukkuloista, lentokoneisiin ja kuormureista poneihin. Myös aika hulppea keittiösetti tarttui mukaan, ravintola-alalla kun ollaan. Kyllä omelettien kääntämistä kannattaa alkaa opetella jo taaperoiässä, että sitten isona osaa.

Nyt on siis lastennurkkaus päivitetty kevättä varten! Meidän ulkoleikkipaikka on sitten asia erikseen. Kesäksi täytynee vielä hankkia pari uutta kauhakuormaajaa ja ämpäriä hiekkakakkujen tekoon.

Tervetuloa testaamaan uusia hankintoja kaikki lapset ja lapselliset!

 

P.S. Kerro meille Facebookissa, minkä lelun ostaisit Casagrandelta. Voit voittaa 40 euron lahjakortin Turun hauskimpaa lelukauppaan! 😉

Sabrinalta saatu lahjakortti odottaa omistajaansa RantaKertussa. Osallistu kisaan, niin voit päästä leluostoksille!

 

 

 

2 thoughts on “RantaKerttu leluostoksilla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.