RantaKertun kesätervehdys, jossa paljastuu, mitä kaikkea onkaan vielä luvassa

Vaikka blogimme on uinunut, me emme ole. Aika haipakkaa on pitänyt, kesä kun on. Kesäkautemme starttasi jo toukokuussa RantaKerttu Basket -koristapahtumalla. Kehnohkosta säästä huolimatta pelaajat pussittivat palloja asenteella.

Heti perään ohjelmassa oli RantaKertun isännöimä lastenleiri. Mainiota palautetta antoi eräs kesäleirillä ensimmäistä kertaa ollut 7-vuotias tyttö sanoessaan, että “tämä on paras leiri ikinä”. Vaikka kokemuspohjaa oli vielä kertynyt ohuelti, otimme palautteen riemulla vastaan. Niinpä avokätisten yhteistyökumppaniemme ansiosta isännöimme toisenkin lastenleirin elokuussa. Vanhemmat, pysykää kuulolla!

Kesäleiriläisiä 🙂

RantaKertun kesään erottomattomasti kuuluva AuraGoal-turnaus kisattiin toki sekin upean sään vallitessa, ja vierailipa kisailijoita inspiroimassa tähtipelaaja Niclas Lucenius Kanada-maljoineen!

Mutta eipä tämä tässä vielä ollut! Terassimme taipuu nimittäin myös kesäteatteriksi. Pansion perhoset on näytelmä laivoista, lauluista ja rakkaudesta. Ennakkoon lippuja saa osoitteesta www.pansionperhoset.fi sekä Pienestä Kirjapuodista. Esitysaikataulu on seuraava: ke 24.7., to 25.7., pe 26.7., su 28.7., ma 29.7., ti 30.7., ke 31.7., to 1.8. Tervetuloa maistamaan ulkoilmateatterin taikaa!

EIKÄ SIINÄKÄÄN VIELÄ KAIKKI! Olitteko unohtaneet perinteiset Country Club Festivaalit? Kesän juurevimmat (ja ilmaisimmat) festarit järjestetään tietysti RantaKertun terassilla 2. – 3. elokuuta. Mukana muun muassa Kalevauva.fi ja legendaarinen M. A. Numminen. Huh!

Ja vielä kun kesäkausi pannaan pakettiin Turku Rock Academy -festarien tahtiin la 24. elokuuta, niin se on siinä!

Vielä lopuksi RantaKertun kehotus kajahtaa näin: Nauti kesästä!
< >

Kanada-malja, Niclas Lucenius ja meidän Tero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.