Teron syystervehdys

 

RantaKertun vki kiitt asiakkaita hienosta kesästä!
RantaKertun väki kiittää asiakkaita hienosta kesästä!

 

FightBack Run ja kesäkauden jälkilöylyt

Kuten jotkut ehkä muistavatkin, Pekka Hyysalo haastoi ravintolapäällikkö Teron FightBack Runiin. Haasteeseen myös vastattiin. Hyvän asian puolesta juoksemaan lähti lopulta koko Virtalan perhe, ja yhteensä kilometrejä kertyi 10,4. Sadekaan ei juoksutunnelmia latistanut. Komea loppukiri kesälle!

Kesäkauden päättäjäisiä juhlistettiin myös ravintolan puolella. Komeasti sujuneen ja kiireisen sesongin päätteeksi uutterat rantakerttulaiset pääsivät huilaamaan. Ravintolapäällikkö Tero oli kaikessa hiljaisuudessa järjestänyt tiimilleen kisailut ja hulppean saunaillan. “Nyt syksyn myötä kesätyöntekijätkin palailevat jo koulun penkille, iso kiitos heille! Meillä on ollut huikeita kesätyöntekijöitä loistavan vakiotiimimme tukena”, Tero kiittelee.

Mennyttä kesää on mukava muistella. “Lämpö yllätti jo toukokuussa. Hymyä säteilevä kansa löysi terassille jo vapun jälkeen. Erityisesti Country Club -festareista ja Aura Goal -turnauksesta jäi upeat muistot. Molemmat järjestetään ehdottomasti uusiksi ensi kesänä. Myös Svan-regatta oli hyvää treeniä ensi vuoden Tall Ships Racelle.”

 

Reippaat FightBack-juoksijat.
Reippaat FightBack-juoksijat.

Herkkuja, visailua ja musaa syysiltojen iloksi

Nyt siis hyvässä vireessä kohti syksyä! RantaKertun ruokalista elää sesonkien mukana. Klassikkoannokset “Opintotukea odotellessa” sekä “Kuun 4.” tekevät odotetun comebackin. Yleisön pyynnöstä jalluposket puolestaan pysyvät listalla. “Keittiön väki on tuunannut wingsien ja ribsien kastikkeet huippuunsa. Onpa näitä tituleerattu Turun parhaiksikin. Myös tuttuja annoksia päivitetään ja piristetään”, Tero vinkkaa.

RantaKertun alakerrassa palvelevan satamakapakka Hunsvotin syksyn viikonloput ovat täynnä ohjelmaa ja musiikkia.  Suositut tietokilpailut alkavat 23.9. Yleisvisan parissa kisaillaan perjantaisin klo 19 alkaen ja musiikkitietämyksellään pääsee pätemään musavisassa lauantaisin klo 19 alkaen. Visailuun voi osallistua 1 – 5 hengen joukkueissa. Tervetuloa tietämään tai arvaamaan!

Myös live-musaa on luvassa! Kerran kuussa musavisa huipentuu Turku Rock Academyn tarjoamaan konserttiin. Näinä iltoina Hunsvotin estradille nousee paikallisia nuoria bändejä viihdyttämään yleisöä akustisella keikkavedolla. Tunnelma nousee varmasti kattoon, mutta volyymit pidetään keskustelutasolla.

Syyskuun ehdoton kohokohta on 24. päivä järjestettävä Country Club -ilta, joka jatkaa siitä, mihin roots music -festarit elokuussa jäivät. Näitä kinkereitä et halua missata!

Tuttuun tapaan myös SM-lätkää pääsee jännäämään isoilta screeneiltä. Hokifaneja hemmotellaan tietysti asiaankuuluvin oluttarjouksin.

Vilkaise tapahtumien tarkemmat tiedot RantaKertun kalenterista sekä Facebookista.

 

Maailman ympäri 13 viikossa!

Syksyllä RantaKerttu ehtii myös maailmanmatkalle. Eikä matka olisi mitään ilman teitä herkkusuita. Lähtekää siis mukaan! Makumatkamme starttaa viikolla 37. Kuljemme 13 viikon ajan maasta ja ruokakulttuurista toiseen etsien uusia makuja ja kokeilemalla tuoreita yhdistelmiä. Kullakin viikolla lounasbuffassamme maanantaista torstaihin on tarjolla vivahteita viikon teemamaan ruokakulttuurista. Kukin teemaviikko huipentuu perjantain buffettiin, jossa tarjolla on täysi kattaus maan herkkuja. Myös illallisella on tarjolla teeman mukainen open burger. Juomapuolella on tarjolla mielenkiintoisia kansainvälisiä tuulahduksia matkakohteita myötäillen.

Luvassa seuraavia teemamaita, muutamia mainitaksemme: Italia, Intia, Thaimaa, Ranska, Venäjä, Espanja, Saksa, Kiina, Japani, Meksiko — ja totta kai Suomi. Keittiön puolella konsultaatiota tarjoavat kansainväliset vierailevat tähdet, joten autenttisuudestakaan ei tingitä!

Onko sinulla mielessäsi jotain makumatkakohdetta tai reseptiä? Kommentoi alle! Parhaat vinkit palkitaan herkuilla!

 

Kauneimmat kiitokset lausumme lopuksi tietysti Teille ihanat asiakkaamme. Kiitokset kesästä! Nähdään taas pian RantaKertussa!

 

Ravintolapäällikön vinkki:

Juhlat tiedossa, mutta tasokas ja tunnelmallinen paikka hakusessa? Huoli pois! Tee erityisestä päivästäsi unohtumaton ja varaa RantaKerttu tai Hunsvotti palvelukseesi! Opiskelijabileet, pikkujoulut, synttärit, polttarit, firman virkistyspäivät, varpajaiset, nimiäiset — kerro toiveesi, me toteutamme!

 

14215567_10210259330578070_174646882_o

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.