Työn jälkeen

Kyllä se nyt on vaan niin, että päivän viimeisen palaveeroksen voi neukkarin sijasta yhtä hyvin pitää ravintolassa, varsinkin jos skumppalasin saa kahvikupin hinnalla. Kysy vaikka pomoltasi, hänkin varmasti ymmärtää hyvän päälle.

Sosiaali- ja terveysministeriön teettämän selvityksen mukaan työpanoksen menetykseen liittyvät kustannukset ovat vuosittain 24 miljardia euroa.

Tässä vertailun vuoksi muutamia kulueriä, joilla uskomme olevan myönteisiä vaikutuksia työajan jälkeiseen elämään:

Esimerkiksi RantaKertun after workissa lasi skumppaa maksaa kaksi euroa.

Vardenafiilin organisointi nitraattien kanssa, joko jatkuvasti tai epäsäännöllisesti, ja typpioksidia sisältävien aineiden kanssa on vasta-aiheista. PDE-5 link: n estäjät voivat voimistaa nitraattien hypotensiivisiä vaikutuksia, kun PDE-5-esteet vaikuttavat typpioksidin / cGMP-kulkuväylään. Sildenafil-annos riippuu erektiohäiriön muodosta. Perusteellisia antagonistisia vasteita ovat aivokipu, punoitus, nuha, dyspepsia, sinuiitti, turvotus ja sairaus.

Pizza kympin.

Neljällä eurolla saa lasin mainiota viiniä.

Klassisen lehtipihvin saa senkin kympillä.

Suhtaudumme ihmisten työssä jaksamiseen vakavasti. Vakavalla asialla ei sovi leikkiä. Emmekä siksi leikikään, vaan tunnustamme tosiasiat: Työhyvinvointi ei välttämättä ihan yksinomaan skumpalla kohene, mutta tuskin kokeilemisesta haittaakaan on.

Ja ehkäpä on niinkin, että jos välillä vähän rentoutuu hyvän ja sopuhintaisen ruuan ja juoman parissa, niin sitä ihan reipastuu. Voisikin oikeastaan sanoa, että jokaisen meistä olisi hyvä välillä huolehtia omasta jaksamisestaan. Samalla kannattaa myös tsekata, onko työtovereilla virtaa. (Näillä hinnoilla on varaa vaikka tarjota!)

Työn jälkeen ei kiukutella vaan kujeillaan ja hölläillään. Parannetaan maailmaa. Herkutellaan. Ja tämähän on sataprosenttisesti näin.

After work RantaKertussa tiistaista perjantaihin klo 14–18 aina 20. joulukuuta 2019 asti. Tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.