Villi huhu: Lapset herkuttelevat marraskuussa eurolla! Totta vai tarua?

rantakerttu-lasten-lohta-6645

RantaKertun blogista moi!

Vuosi sitten Turun Sanomien ruokablogissa kartoitettiin turkulaisten lapsiperheiden suosikkiravintoloita. Iloksemme yleisöäänestyksen tuloksia summailtiin TS:n blogissa seuraavin sanoin:

“Ehdottomasti eniten ääniä keräsi Rantakerttu. Leikkipaikat sisällä ja ulkona, oma lastenlista, buffetit, ilmapallot, omat ruokailuvälineet, syöttötuolit, tilavat käytävät sekä iloinen ja ripeä palvelu ovat kyllä myös meidän mieleen. Iso peukku!”

Ei paha! 🙂

Vaikka näisä ilouutisista onkin jo hiukan aikaa, ei halumme riemastuttaa lapsiperheitä ole himmennyt hiventäkään — päinvastoin!

Ravintolapäällikkömme Tero pukee asian sanoiksi näin: “Itsekin isänä tiedän, ettei marraskuu ole lapsiperheessä aina helpointa aikaa.”

Totta. Toppahaalarisulkeiset kahisevat täyttä häkää, ja arjen hässäkän ja kiireen keskellä pitäisi ehtiä ruokaakin laittaa, mielellään vielä maistuvaa ja monipuolista.

“Haluamme tarjota myös lapsiperheille mahdollisuuden vaivattomaan ja rentouttavaan illallishetkeen kohtuuhintaan. Siispä tarjoamme lasten ateriat listalta koko marraskuun ajan vain yhden euron hintaan!” julistaa Tero.

Lasten ruokalistalta löytyy joka naperolle jotain sopivaa. Listalla on totta kai ikiklassikoita, kuten nakit ja ranskalaiset, mutta myös herkullisia kasvisvaihtoehtojakin on ilman muuta tarjolla.

Perheen pienimmille herkkusuille on lisäksi oma gourmet-annoksensa: Lohta, tilli- crème fraîchea ja batamole-perunamuhennosta. Namskis!

Eivätkä lasten ruokalistat muutenkaan ole tylsiä tai tavallisia, sillä listan voi värittää mielensä mukaan annosta odotellessa. Luovaa puuhaa löytyy siis taatusti niin pöydän ääressä kuin leikkinurkkauksessakin. Junaratamme puitteineen sai muuten virallisilta Brio-tarkastajiltamme kiittävät arvosanat. (Lukaise juttu täältä!)

DSC_0061-2

Siispä koko perhe syömään! Huippuhinnat ovat voimassa tiistaista torstaihin klo 14 alkaen koko marraskuun ajan.

“Pssst!” Tero vielä vihjaisee. “Niin sellaista vaan vielä, että pikkujoulusesonki on täällä taas, ja RantaKertun kalenterissa on muutamia päiviä vapaana nopeimmille. Pikkujoulut järjestyy joka lähtöön! Kaikki romanttisesta illallisesta vaikka 200-henkisen porukan hulppeisiin pirskeisiin onnistuu. Järkätään vaikka cocktailpöytä, jousikvartetti ja ilotulitus. Eikä olisi muuten ensimmäinen kerta!” (Ilotusta voit ihailla täällä!)

 

Iloa ja valoa marraskuuhun!

Terveisin,
RantaKertun porukka 🙂

rantakerttu-lasten-pasta-6639

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.