Lounas

Lounasta leppoisasti Aurajoen rannalla
Kortteliravintola RantaKerttu | Turku

Lämmintä lounasta tarjoillaan
ma-pe klo 11-14

Buffetlounas 13,50€
(lapset 5-10v. 8€)
(lapset 0-4v. 0€ ruokailevan aikuisen seurassa)

Salaattipöytä ja päivän keitto 11,50€

Salaattipöytä 9,90€
Päivän keitto  9,90€

Kaikki lounashinnat sisältävät ruokajuomaksi vettä, soodavettä ja kotikaljaa sekä jälkiruuan ja kahvin/teen.

Allergeenit

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
G = gluteeniton (keittiössämme käsitellään jauhoja)
VE = vegaaninen

RantaKertun lounaslista


Kortteliravintola Rantakerttu

LOUNASLISTA



Joka päivä runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää


Maanantai 29.4.
Runsas salaattibuffet & tuoretta talon leipää
Rannan kermaista lohikeittoa (L,G)
Rehti pyttipannu (L,G)
Lihapata (L,G) & Perunamuusia (L,G)    
Raastepihvit (L,G) & Tsatsikia (L,G)
Marjakiisseliä (VE,G) ja Vaniljavaahtoa (L,G)
                                                                                                                                                                                                           Tiistai 30.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
                                                      Kasvissosekeitto (L,G)
                  Broileria ananas-aurajuustokastikkeella (L,G) & Paahdetut perunat (L,G)
                                     Possunleikket (L,G) & Metsäsienikastiketta (L,G)
                       Tofutäytteiset bataatit (VE,G)
                                                          Suklaamousse (L,G)
                                                                                                                                                                                                           Keskiviikko 1.5.

                                                            Vappubrunssi!
                                                          Klo 12.00 - 16.00
                                                                 32€/16€

                                                               Torstai  2.5.
                                     Runsas salaattibuffet & tuoretta talon leipää
                                      Hernekeittoa (L,G) (Vegaaninen keittiöstä)
                                     Rannan kebabia (L,G) & Ranskalaisia (L,G)
                                                        Kinkkukiusaus (L,G)
                                                     Kasvispyttipannu (VE,G)
                                Pannukakkua (L)  Marjahilloa & Kermavaahtoa (L,G)

                                                             Perjantai  3.5.
                                     Runsas salaatibuffet & tuoretta talon leipää
                                                      Savuporokeitto (L,G)
                                               Gochujang-broileripasta (L,G)
                        Maksaa punaviinikastikkeessa (L,G) & Paistettua sipulia (L,G)
                                                       Kasvispizzat (VL,G)
                                        Päivän herkku talon omasta leipomosta.


Minimoidaksemme hävikin, saattaa ruokatarjonnassa
tapahtua muutoksia päivän aikana.

Tarkemmat allergeenitiedot saat henkilökunnalta.


Lihojen alkuperä:
Nauta: Suomi
Broileri: Suomi
Possu: Suomi / EU
Lohi: Norja















Share by: