lounaslista

Lounaslista viikko 4

  • Lounasta tarjoillaan ma-pe klo 11.00-14.00
  • Lounas 10,40€ (sis. salaattipöytä, keitto, kotiruokalounas, jälkiruoka, kahvi/tee)
  • Salaattipöytä & Keitto 9,20€
  • Salaattipöytä tai keitto 8,20€
  • Viikonleike: Paneroitua porsaanleikettä, ranskalaisia ja RantaKertun maustevoita (L,G) (Annosruoka 13,90€) 

Maanantai 21.1.

  • Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
  • Karamellisoitua porsasta (L,G), Bbq-kastiketta (L,G) sekä uunilohkoperunoita (L,G)
  • Maissikuorrutettua Broileria (L) ja Talon Majoneesia (L,G)
  • Kasvilasagnea (L) ja mozzarellaraastetta (VL,G)
  • Kermainen lohikeitto (L,G)
  • Suklaakiisseli (VL,G)

Tiistai 22.1.

  • Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 
  • Paneroitua porsaanleikettä (L), pippurikastiketta (L,G) sekä ranskalaisia (L,G)
  • Kermainen Lohipasta (L) ja parmesanlastuja (L,G)
  • Vuohenjuusto-punajuuri Gratiini (L,G)
  • Savuporojuustokeitto (L,G)
  • Rommi-rusinamoussea (L,G)

Keskiviikko 23.1.

  • Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
  • RantaKertun jauhelihalasagne (VL) sekä mozzarella raastetta (VL)
  • Lempeän tuliset wingsit (L,G) sekä ranskalaiset (L,G) ja aurajuustodippiä (L,G)
  • Feta-Herkkusieni Piirakka (L)
  • Perinteinen Makkarakeitto (L,G)
  • Omenapiirakka (L)

Torstai 24.1.

  • Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
  • Igorin tapaan valmistettua broileria (L,G) sekä villiriisiä (L,G)
  • Hot Dogit (L), paahdettua sipulia (L) ja sinappirelissiä (L,G)
  • Vihreitä papuja ja ananasta hapanimeläkastikkeessa (L,G)
  • Hernekeittoa (L,G)
  • Pannukakkua (VL) Marjahilloa (L,G)

Perjantai 25.1.

  • Rantakertun hampurilaisbuffet
  • Pinaattikeittoa (L,G) ja kanamunan puolikkaat (L,G)