Maanantai 31.3.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Rannan kermaista lohikeittoa (L,G)
Mozzarella-pestobroilerit (L,G) & Pastaa (L)
Kebabtortillat (L) & Lohkoperunoita (VE,G)
Herkkusieni-linssi bolognese (VE,G)
Marjakiisseli (VE,G) & Vaniljavaahto (L,G)
Tiistai 1.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Kasvisosekeitto (L,G) & Paahdettua sipulia (L)
Koskenlaskija-Riistakiusaus (L,G)
Kalapihvit (M,G), Tilli-sitruunakermaviili(L,G) & Perunamuusia (L,G)
Grillikasviksia & texmex-härkistä (VE,G)
Persikka-päärynärahka (L,G)
Keskiviikko 2.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Paahdettu tomaattikitto (L,G) & Ranskankermaa (L,G)
Päivän kala yrtti-tuorejuustokuorrutteella (L,G) & Muhennettua perunaa (VE,G)
Pippurinen-Siskonmakkarakastike (L,G)
Pinaatti-sienilasagne (L)
Mango-valkosuklaamousse (L,G)
Torstai 3.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Hernekeitto (M,G) ( Vegaaninen keittiöstä )
Rannan jauhelihalasagnea (L)
Valkosipulibroileria kasviksilla (L,G) & Riisiä
Paputäytteiset paprikat (L,G)
Pannukakkua (L) , Hilloa & Kermavaahtoa (L,G)
Perjantai 4.4.
Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää
Purjo-perunasosekeitto (L,G) & Pekonimurua (L,G)
Hoisin-nyhtöpossua kasviksilla (L) & Lohkoperunat (VE,G)
Lohi-pestopasta (L)
Uuniperunat tofutäytteellä (VE,G) & Yrttiöljyä (VE,G)
Päivän herkku talon omasta leipomosta
Lihojen alkuperämaat: Nauta: Suomi, Broileri: Suomi, Possu: Suomi, EU Lohi: Norja
Läntinen Rantakatu 55
20100 Turku
Sähköposti: palaute@rantakerttu.fi
Y-tunnus: 0140379-2
ma 11-15 (keittiö 14)
ti 11-21 (keittiö 20)
ke 11-21 (keittiö 20)
to 11-21 (keittiö 20)
pe 11-22 (keittiö 21)
la 12-22 (keittiö 21)
su 12-19 (keittiö 18)
Hampurilaisbuffet lauantaisin klo 12-16.
Satamakapakka Hunsvotti on avoinna helmikuussa
pe klo 18-24
la klo 18-24
HUOM! Uudet aukioloajat maaliskuussa!
pe 17:30-23
la 18-23
Tarkistathan poikkeukset Hunsvotin kotisivulta.
UUTTA HUNSVOTISSA! Murhamysteerivisa lauantaisin 19.4. asti (la 8.3. yksityistilaisuus)!