Lounasta leppoisasti Aurajoen rannalla
Kortteliravintola RantaKerttu | Turku

Lämmintä lounasta tarjoillaan
ma-pe klo 11-14

Buffetlounas 13,70€
(lapset 5-10v. 8€)
(lapset 0-4v. 0€ ruokailevan aikuisen seurassa)
(opiskelija- ja eläkeläiskortilla -10%)

Salaattipöytä ja päivän keitto 11,50€

Salaattipöytä 9,90€
Päivän keitto  9,90€

Kaikki lounashinnat sisältävät ruokajuomaksi vettä, soodavettä ja kotikaljaa sekä jälkiruuan ja kahvin/teen.

Allergeenit

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
G = gluteeniton
VE = vegaaninen
Ilmoitathan aina allergiasi henkilökunnalle.

RantaKertun lounaslista


Kortteliravintola Rantakerttu

LOUNASLISTA

   Maanantai 19.5. 

                           Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää                Rannan kermaista lohikeittoa (L,G) 

                       Lempeän tulinen kookos broileri (M,G) & Kasvisriisiä (VE,G) 

        Kinkku-carbonara(L) 

     Kasvis-pestopaistos (L,G) 

Marjakiisseli (VE,G) & Vaniljavaahto (L,G) 

 

Tiistai 20.5. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

Paahdettu tomaattikeitto (L,G) 

Paneroidut possunpihvit (L) & Rakuunakstiketta (G) 

Rannan kebabia (L,G) & Ranskalaisia (VE,G) 

Lehtikaali-sienipasta (L) 

Vadelmarahka (L,G) 

 

Keskiviikko 21.5. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

Kasvisosekeitto (L,G) & Yrttiöljyä (VE,G) 

Kirjolohi (M,G), Pinaattikastiketta (L,G) & Perunamuusi (L,G) 

 Siirappiset kaalikääryleet (L,G) & Puolukkahilloa (VE,G) 

Kasviswrapit (L,G) & Tsatsikia (L,G) 

   Kääretorttu-unelma (L) 

 

Torstai 22.5. 

Hernekeitto (M,G) (Vegaaninen keittiöstä) 

Lihapullat (L,G), Kerma-pippurikastiketta (L,G) & Perunamuusia (L,G) 

Broilerilasagne (L) 

Härkisratatouille (VE,G)  

Pannukakkua (L), Hilloa (VE,G) & Kermavaahtoa (L,G) 

 

Perjantai 23.5. 

Runsas salaattibuffet ja tuoretta talon leipää 

Bataattisosekeitto (L,G)  

Rannan jauhelihalasagne (L)  

Parsa-Lohikiusaus (L,G) 

Kasvisraastepihvit (L,G), Lohkoperunat (VE,G) & Tsatsikia (L,G) 

Päivän herkku talon omasta leipomosta 

Lihojen alkuperämaat: Nauta: Suomi, Broileri: Suomi, Possu: Suomi, EU Lohi: Norja